nuffnang ads

Monday, 2 July 2012

seminar SPM :)

Assalamualaikum .

Hehe mesti pelik sebab den update blog nie. ya almaklumlah ponteng sekolah. actually nak datang tapi mata nak berat sangat. mungkin sebab baru balik dari shah alam. yes maybe :) hehe okay agak berhabuk blog aku ni sebab tak ber-update sekian lama. mohon maaf atas kesibukan diri. hihi *bajet macam ada orang baca je kan* hehe

umur dah meningkat. angka 17 ku genggam tahun nie. next year 18. woowwww rasa macam tak percaya yang alam persekolahan ni tak lama lagi aku akan tinggalkan. nak tak nak aku kena tinggalkan untuk menghadapi zaman yang baru iaitu zaman mahasiswi :P ceit ayat haha abg-II macho,saya dah 17 tahun. sesiapa yang nak masuk meminang,silalah. tapi pm saya dulu. hahaha mama tahu naya aku. inalillah terus :) hehe eh bukan yang ni aku nak cerita :)

sabtu (30 june 2012) and ahad (1 july 2012),aku telah menghadiri seminar SPM berita harian tu. seronok dapat kawan baru walaupun seorang. seronok dapat ilmu and secara tak langsung dapat meningkatkan semangat aku nak ambil SPM :) huhu aku akui sejak jadi calon SPM ni,aku stress sangat. Jadual padat! tension dengan study aku,kawan,dia and diri aku jugak. senang cerita,aku memang cepat touching dengan setiap apa yang berlaku pada aku TAHUN ni. nampak sangat tahun ni buat emosi aku paling tak betul T.T

hari last semalam,masuk-II kereta mama tanya. "Tak jumpa pakwe baru ke?" and aku cakap balik, niat kena ikhlas.datang sebab nak belajar :) padahal dalam hati aku,cukuplah dia seorang yang aku sayang walaupun sebenarnya aku sendiri sudah tak pasti. apapun,ada jodoh tak kemana. antara aku dan dia,biarlah masa yang menentukan. fokus aku sekarang,kejar cita-cita aku. belajar rerajin. and mostly berubah menjadi muslimah yang sebenarnya-benarnya.


SPM,awak penentu hidup saya. tolong berbaik dengan saya. saya mohon :) sekian terima kasih :D
okaylah,assalamualaikum ^_^

No comments: