nuffnang ads

Friday, 28 December 2012

Dugaan betullllll -.-

Assalamualaikum. hai hai. adeh penatnya. ingat boleh selesaikan benda-benda yang dimintak oleh manager KFC tu, tapi ternyata hampeh! satu pun tak selesai. dah ke hulur ke hilir meredah taffic light berpuluh-puluh kali dan akhirnya pulang dengan tangan kosong dan hampa. shit.

Mula-mula pergilah Maybank dulu. sebab bank ni selalunya cerewet. Dan kenyataannya memang tepat! TERSANGAT CEREWET -.-' Then pergilah hospital manjung nak buat cucuk. Pegi-pegi diorang kata buat kat sitiawan. memang sitiawan dengan manjung ni dekat pun. takpelah, pergi ajelah. sampai sitiawan pulak, dan-dan pulak nurse tu kata "dik cucuk tak boleh buat. ubat habis. tahun depan baru ada."! Nak amek kau sebijik! sakit tak hati -.-'

sekarang tak tahu nak buat apa! EEiii germa! kbye. assalamualaikum. 

No comments: