nuffnang ads

Monday, 17 December 2012

JOM sertai Kem remaja sinergi!

Assalamualaikum. Hai hai. Nak promote kem ni. So, sesiapa yang nak join boleh PM saya di facebook atau pun di twitter saya sebelum hari Rabu, 19 December 2012. Kem ini akan diadakan pada 21, 22 dan 23 Disember 2012. Had umur pulak 15 tahun - 18 tahun. Pelbagai aktiviti yang menarik yang akan diadakan. Jomlah libatkan diri bersama dalam KEM REMAJA SINERGI :D


*mohon click pada gambar untuk maklumat lebih lanjut.*

Yang lelaki, lelaki sahaja. Yang perempuan, perempuan sahaja. Mehlah join ramai-ramai. Saya pun akan sertai jugak pada minggu ini. selain itu, kita dapat mengenali kawan-kawan yang baru :) heee assalamualaikum ^_^


P/s : tak rugi punya. Bayaran RM80. dapat sehelai baju. hehe fikirkan :)

No comments: