nuffnang ads

Tuesday, 18 December 2012

Kesabaran itu perlu.

Assalamualaikum. Hari ni cukup senang hati bila puzzle yang dibeli beberapa bulan yang lepas sudah siap! hehe beberapa bulan yang lepas.*ulang semula* haha memang ceritanya nak buat puzzle ni kena ada TAHAP KESABARAN YANG TINGGI. Dan sekarang saya berjaya menyabarkan diri supaya tak mengamuk dan tidak menyimpan semula puzzle di dalam kotak seperti beberapa bulan yang lepas. Ini pun buat berdua. Kalau seorang, mesti kena lagi sabar kan? So, conclusion is buat puzzle ni sangat mencabar sebab :

  1. Menguji tahap kesabaran kita.
  2. Memupuk semangat kerjasama! ^_^ *thanks cousin.
  3. Lenguh badan buat benda alah ni.
  4. Kalau salah, rasa nak kumpul semula dan simpan dalam box dan tak buka selepas beberapa bulan pulak. hehe
Dan sekarang dah siap. so nanti nak frame kan and letak kat dalam bilik. hehe nampak tak jadi lepasan SPM ni sangatlah membosankan. sedikit gambar sebelum dan selepas puzzle disiapkan. Hehe!





And finally.............. finished! Hasilnya memang memuaskan hati ^_^



So, now kotak dia dah boleh disedekahkan kepada Encik Tong Sampah.


And, inilah penganggu tetap dalam menyiapkan puzzle ni. haha my adek gemok!


Okay, so banyak sabar. Nak tahu banyak sabar, buatlah puzzle. hehe kboi. assalamualaikum XD

No comments: