nuffnang ads

Tuesday, 25 December 2012

Tak matured.

Assalamualaikum. Hai hai. tiga hari hilang. Bukan kerana pergi CAMP tapi hilang sebab merajuk dengan my parents sendiri. Haihh sebab tetibe diorang tak bagi pergi kem tu. Wahh berderai hati kita ni wakkk.. Masa ni buat saya rasa nak cari dia! Nak mengadu kat dia! Tapi bila difikir-fikirkan nasib baiklah saya tak mengadu kat dia. Dia cumalah kenangan. Tak perlulah memulakan kenangan itu semula kan kan? Yewwsss.

Lepas cakap dengan Abah, I was crying! Too hard! Berhingus-hingus kita lap. Penat taw lap hingus ni. huhu Betul sedih kan? Hm 3 days saya boleh merajuks! First time! Tak tahu kenapa, emotional rasanya. Ingat merajuk , diorang nak pujuks macam baby... hikhikhik *nak penyepak sikit syazana oiii! Kau bukan budak kecil lagi* kfine, I getting old now. isk isk isk...

Last2 bila my Abah datang bilik and he said,
"Nak buat sampai bila ni? Jangan sampai abah buat tak tahu pulak!"

Huwaaaaaa kita pulak yang kena ugut. Kita nak merajuk, diorang ugut pulak. Adududuuuu. K insaf dah. Janji tak mahu buat macam ni dah. Hm terserlah sikap ketidak kematangan saya ni kan...... Just sebab CAMP boleh jadi macam ni. Huhu sedih bila ingat balik. Macam tak percaya je saya buat macam tu. Jahatkan?

Mama and abah.
I'm sorry!
sebab sikap tak matang anakmu ini! huhu

Conclusion is jangan buat apa yang saya buat. Tak perlu merajuk tak tentu pasal macam saya. Sebab parents kita tahu apa yang terbaik untuk kita. Ketahuilah diorang sayang korang like my parents love me. Diorang risau tapi saya pulak mengada-ngada. huhu kboi, assalamualaikum XD

p/s: my future husband, TAKE NOTE YE!

No comments: