nuffnang ads

Wednesday, 27 February 2013

Budak biasa.

Dulu MK buta. Buta tentang C-I-N-T-A :) tapi bila difikir-fikir harusnya MK buta pasal cinta sampailah masa untuk cinta itu hadir dengan sendirinya. Baru tingkatan satu, MK dah berani nak ber-COUPLE dengan seorang lelaki yang MK sendiri tak kenali O.o haha tak tipu. ni first time baru MK couple. tapi mesti korang tak percaya? sebab orang akan menyangka MK ni suka bertukar-tukar pasangan. Ops , excuse me :) dalam hidup MK, hanya ada empat orang yang pernah ber-COUPLE dengan MK. MK selalu tengok ramai pasangan couple sweet je bilaaaaaaaaaa hang out sesame. tapi bila MK? ah lainnya :) mungkin sebab MK rasa MK tak layak lagi kut. hehe :P

1st Man : tak beerti dia cinta pertama MK sebab bagi MK,itu cuma pemikiran budak-budak yang baru nak meningkat macam MK ni :) seriously MK tak sayang dia pun. haha bebudak kan......

2nd Man : pun bukan cinta pertama MK. hanya untuk main-main :) sekadar dibuat sebagai teman ^_^

3rd Man : MK tak tahu dia cinta pertama MK ke tak. tapi yang pasti,MK pernah sayang dia. antara salah satu yang tahan dengan perangai MK, tahan dengan keletah MK :) apapun,MK berterima kasih sebab dia tidak meninggalkan nostalgia yang menyedihkan kepada MK. hahaha :P

4rd Man : lelaki yang merimaskan sehingga MK terpaksa buat couple bersyarat dengan dia. syaratnya : KEJUT MK SOLAT SUBUH 40 HARI :) HAHAHAHA

YANG KELIMA?

MK fikir lebih baik menyendiri. Andai MK kata MK takda terusik hati dengan mana-mana lelaki,MK tipu. MK ni budak biasa yang mentah lagi pasal cinta. MK tak pandai nak menilai kejujuran lelaki. MK tipu kalau MK tak berperasaan kalau terjumpa lelaki hensem atau lelaki yang care kat MK. haha k?


Ya Allah.
Andai aku lalai dalam duniaMU,
aku mohon sedarkanlah aku sebelum terlewat.
Aku mohon andai cinta itu ada untukku,
berikanlah aku seorang insan yang benar-benar menyintai-MU.
Andai aku leka dengan cinta hambaMU,
aku mohon berikanlah aku cahayaMU supaya aku kembali kepadaMU :)
Amin :)

#MK suka cakap pasal nikah , tapi actually MK tak nak pun nikah lagi. sebab MK tahu MK belum layak lagi nak digelar isteri. :) Assalamualaikum.


sekadar nasihat untuk MK dan pembaca :)





sekiaan... lalalalallaa kboi again . MUahhh cikit :) hehee assalamualaikum :D

No comments: