nuffnang ads

Tuesday, 26 February 2013

Happy birthday :)

Assalamualaikum. tak sempat nak update post semalam , so harini baru MK berkesempatan nak wish birthday mulutkecikisya.blogspot.com yang dah pun berusia 2 tahun :) Wahaaa daripada MK single, couple, single and couple again sampai laaaaaa single sekarang ni, blog ni laaa tempat MK nak bercerita macam MK bercerita dengan kawan baik MK. hahaa *ayat taley blaaa* hahaah

so......
selamat hari jadi. selamat hari jadi. selamat hari jadi. selamat hari jadi.

MULUTKECIKISYA.BLOGSPOT.COM

"Semoga blog ini menjadi diari MK sepanjang MK hidup. Tapi MK takkan pernah lupakan pendengar setia MK iaitu ALLAH :) sesiapa yang selalu atau terbuka blog MK ni, mohon maaf andai post-post MK ada menyakitkan hati pembaca sekalian. MK juga hina sepeti manusia lain. Ada kelemahan MK sendiri. Minta maaf sekali lagi yawwwwwwwwwwwwwwwww ^_^


korang korang , MK nak hadiah. hadiah untuk blog yang berusia 2 tahun ni. hehehe *ngada jap*


kboi. assalamualaikum.


#Kenapa perut MK suka berbunyi padahal MK dah bedal nasi lemak sebungkus ? Takkanlah MK lapo lagi? hmmmmm

No comments: