nuffnang ads

Wednesday, 6 February 2013

Hye Uolls :)

Assalamualaikum! hai hai. wah lama rasanya aku meninggalkan blog aku ni. huhu almaklum gua kerja kan? haaaaa cakap pasal kerja,. aku dah dapat gaji. syok rasanya, hehehe gaji first ni banyak betul perancangan aku. first, of coz I will treat my family. second,my girlfriends,. third,my beloved adopted sister... fourth,for myself. hehe

gaji first boros sikit. eceyh :P gaji second nanti kedekut pulak. aha ada pulak macam ni kan... ntah pape. haha banyak cerita yang aku nak luahkan kat kau wahai blog. rase sedih, terhina, seksa, pilu . ahh senang cerita semuanya lengkap. semua perasaan aku ada. dan aku masih yang sama. tetap tak memahami diri sendiri. kenapa bila aku rapat je dengan lelaki, mesti ada masalah. Hey,I'm just want to be their friends. Not their lovers. hm

please. sekarang aku rasa bercinta atau bercouple ni menyesakkan aku. melibatkan diri dengan bergaul dengan lelaki pun kekadang menyusahkan aku dan merungsingkan kepala otak aku. guys, can you explain to what you want from me? please don't make me mess, I don't like. and kalau boleh, aku nak terus kahwin. tak nak cintan cintun bagai ni. tapi mustahil la sekarang kan. aku pun muda lagi. ilmu harus dikejar, agama perlu dituntut lagi. ah banyak perkara yang perlu difikir.

kenapa ada manusia yang tergila-GILAkan awek/pakwe ni? takda awek/pakwe, tak boleh hidup. hidup tak fun. not enjoying, but don't you think you still have your family, your friends to make your life more enjoying? don't you? so, for me.. appreciate what you have now.

dunia sekarang sudah berbeza. sudah menakutkan. nak mencari pengganti yang lama tak semudah sekarang. apakah maksud ini? haha k aku rasa aku dah mereng wahai blog. meluahkan apa yang aku patut luahkan. apa yang aku rasa.

For only you : I'm not a doll to play. I'm human like you. I've my pride and dignity. And I hope you respect me as you respect your mother and your sister. If you can't do it, that's mean you're not the best man ever in my life and also your life too. If you think I am your girl, you will care about me. but now, you can do what you want bcoz now I never ever care about you anymore. *oh please jauhkan diri aku dengan lelaki2 yang berperasaan tak sebenar-benarnya*

goodnight. Have a nice sleep. assalamualaikum :)

No comments: