nuffnang ads

Friday, 22 February 2013

no idea.

Assalamualaikum !!!!!!!! hahaha MK tahu MK tak reti bergambar :)





firstly, MK nak cakap ribuan terima kasih kat member2 yang tak penat lelah memberi semangat setelah MK gagal mendapatkan lesen memandu kereta. ahahaha k gilos jap. memang ade frust, tapi dalam masa yang sama redha. maybe it's not my luck :) haha 

MK jarang bergambar macam other girls yang suka update gambar... ahaha sebabnya tengoklah. MK kaku sikit bila bab bergambar. hahaa taktahu nak buat reaksi apa and then jadilahhh macam gambar di atas :) ceh semangat bergambar pun sebab taklama lagi MK nak resign. hehee actually sayang jugak nak resign kfc. banyak moments yang manissssssss sampai bila jilat bibir pun terasa manisnya lagi. haha *euwww* bukan apa, semuanya rapat even ade sikit belasah membelasah. hahaha *MK ganas taw* hahaha

MK nak tolong abah kat shah alam. Mana tahu MK boleh sambung apa yang abah MK sedang usahakan :) K mohon kepada peminat, skandal or teman tapi mesra MK supaya jangan rindu MK sangat. Nanti MK pun tak sonang nak hidup kat sana :P hahahahaha beria jap.

so now, fikiran MK lebih terbuka. Lebih matang. No couple selagi belum sah :) So MR.IMAM, kalau awak dah jumpa saya, cepat masuk meminang :) *ohGOD. gelenya nye MK nih. hehehe kboi. selamat malam semua. Assalamualaikum ^_^

No comments: