nuffnang ads

Wednesday, 24 April 2013

Babi LANGGAR Accord.

Assalamualaikum . Haluuu :) Hehe k tajuk yang tak berapa sesuai disebut. haha KHINZIR melanggar ACCORD mama MK. zzzzz btw alhamdulillah takda yang cedera :) family Mk semua selamat , cuma kereta jelaaa. AND nasib baik Mk tak tidur sepanjang perjalanan dari shah alam ke manjung tu. kalau tak, blur leee eden taktahu apa. hehe *Saya suka tidur dalam kereta :)*

k sedikit kecederaan yang dihadapi oleh ACCORD mamaku. haha gara2 seekor babi hutan :/







Mk cakap kat mama yang no plat kereta ni melekat kat babi tu. haha untung betul ada babi ber-PLAT. haha kome hado? hehehehe . ^^/v yang paling tak tahannya,Mk call abah cakap pasal accident ni. TAPI MALANGNYAAAAAAAAAA MY ABAH IS SO BLURRRRRR >.< HAHAHA he just asked about car. And last conversation , barulah dia tanya. "Danish okey?" Hahaha dalam hati kata, ada 4 orang dalam kereta, abah cuma tanya DANISH SEORANG?! hahaha

Lamo jugak duk kat balai polis. sebab tunggu towing truck dari ipoh. alahaiii memang penatlah. tambah2 pulak kat situ tempat penternakan nyamuk --' habis darah Mk kalau duk sana. hehee *beria kau Mk* so kereta takda, mungkin dalam 3 minggu. haha terpaksa laa mama Mk menumpang orang untuk ke sekolah untuk beberapa hari ini sbb my brother dari johor balik sini lusa bawak kancil. haha rindu kancil comel tuh :P

So,aktiviti mama terhad. nak pergi naik motor :) wkwkwkwkw mamaku naik motor..hehehehe takboleh laju langsung. hahaha she's worried about me. kuang3 hahaha mama cakap ada hikmah semua ni sebab mama boleh rasa macam mana jadi penunggang motorsikal. hahaha ni saja story moryyy about ACCORD AND PIG >.< hehe

Selamat malam :)
Assalamualaikum ^^/v

No comments: