nuffnang ads

Friday, 3 May 2013

Haiyakk mai sambung belajaq !

Assalamualaikum :) Hai semua. Okay, betul lah cakap orang kan. setiap orang ada rezeki masing-masing. jangan merungut or merintih dengan nasib kita. mungkin bak kata orang, alaaa Allah tu dah tentukan yang terbaik untuk kau. so janganlah frust tertonggeng tonggeng. haiyakk malu tahu ^_^ hehe tak semestinya orang yang dapat kelebihan diri berbanding kita, kita akan rasa "alamakk bodohnya aku. menyesal tak belajar rajin-rajin dulu." kejayaan ini hasil titik peluh kita , so kena redha. mungkin kita kurang berusaha dulu, tapi apa kata kita cuba lebih berusaha pada masa akan datang ? k guys?

Ada yang dapat form 6, matrik , UTP , UPNM , or whatever laaa kan....itu semua rezeki :) bersyukur. kalau tak dapat apa-apa lagi asyukk kan? mau menangis berbalang balang. muahahahaha k konklusinya KITA KENA BERSYUKUR DENGAN APA YANG DITENTUKAN OLEH ALLAH :) SEBAB KADANGKALA APA YANG DITENTUKAN OLEH ALLAH ADALAH YANG TERBAIK UNTUK DIRI KITA :)

Ingatkan lepas SPM , dapat belajar masuk jeeeeeeeeee ! tak payah fikir2. rupanya lagi susah... haiyakkk macam nak buat keputusan nak kahwin je. oppsss ! hehee






k sila klip pada gambar kalau nak lebih terang dan nyata! haha :P difficult to make the right decision. har har har. so orang kata bersolat istikharah laaa :) so doakan dapat petunjuk ! yeaappp >.< kboi assalamualaikum.

p/s : peluang belajar ada, kalau aku masih ditakuk kemalasan...memang tak jadi apa >.< INI KALILAH ! UBAH ! heeeeeeeeeee XD

No comments: