nuffnang ads

Monday, 20 May 2013

Olla :3

Assalamualaikum and HAI :)

Terasa lama tak update belog ni. hehe bukan apa, mood malas ni sentiasa menjenguk. so bile jenguk je "Encik Malas" tu dalam diri ni, kenalah gua bermanja dengan "Encik Malas" gua ni. hihi. em sebenarnya tak tahu nak update pasaipaaa bila dah lama tinggal blog. erk lama ke? em boleh tahan. huhu

Tak lama lagi majority kawan-kawan aku yang akan sambung belajar atau yang dah pun mendaftar belajar setelah 6 bulan ber-HONEYMOON kat rumah ni. haha okay terasa lain macam je bila nak sambung belajar. wiwiwiw *MAMA, saya tak nak belajar lagi* ceh haritu beria kata nak belajar cepat. haha normal manusia suka berubah-ubah perasaan. haha


So, dengan ini dimaklumkan aku bakal mendaftar ke kolej matrikulasi melaka. zzz oleh itu, aku pun decide nak ubah diri. mean, takkan aku nak duduk dalam takuk yang sama kan. JADI aku kena pastikan "Encik Malas" aku tak datang selalu menjenguk aku. Huhu aku ni kronik sikit kalau "Encik Malas" ni datang -_- fighting fighting farah syazana :3


Haha, semenjak bakal jadi student balik ni, semakin menjadi-jadi aku layan kPoP. sometimes rasa dah terlampau addicted. pulihkan daku. lol ~ haha kejayaan ni memerlukan pengorbanan. so aku decided lepas ni aku akan berada dalam kerajinan sokmo. haha oleh itu.... jeng jeng jeng.......






Akan dikurangkan untuk aktif, hu hu hu sukarnya bagiku meninggalkan kamu..... brrr lagu sape ek? lupa deh. huhu btw, please laaaaaaaaaaaa DOAKAN untuk aku yang sering dijenguk "Encik Malas" ni >_< haha so mohon sesiapa janganlah terlalu merindui daku. eceh, ayat macam longkang je. haha

But, tolong jangan hingat eden nak stop blogging. HAHA twitter apatah lagi. Facebook mungkin laaaa :P haha *k bila melalut,parah sikit aku ni*


Maka, dengan ini aku berundur untuk dating dengan katil tersayang! haha almaklum cuma tinggal tak sampai seminggu aku di manjung T.T ohh my hometown. I'm going to be malacca-ian. LOL. haha

SAYA MASIH ANAK JATI PERAK :3
WALAUPUN SAYA BAKAL MERANTAU KE MELAKA. 
*AH macam merantau ke India pulak*

Okey. good night rakyat malaysia, rakyat bloggers, rakyat jelataku. wakakaka beta nak beradu dulu. Assalamualaikum xD


p/s : terima kasih kepada semua yang selalu support saya ^-^

No comments: