nuffnang ads

Saturday, 13 July 2013

Study's life

Assalamualaikum and selamat sejahtera. Hihi *terasa formalnye. Hahahaha

Firstly, salam ramadhan dari MK yang cuteeeee nih :) hahaha k eden nak story pasal hidup eden di kolej matrikulasi melaka, LONDON. Hahaha actually kg LONDANG but kmm-ians always said that LONDON. Nak grand la sikit. Hahahaha. Hidup kat matrik is not easy like school but the situation almost same with school. Atau dikenali sebagai PRA U. Hahahhaa k saya budak sekolah lagi T.T

Minggu yang takde experiment , minggu yang paling heaven skali. Sebab tak payah nk runsing nak siapkan report bagai...seriously dude. Hahaha I'm not lying. Huhu  k roommates MK ada 4 orang. 2 dari perak termasuklah eden, sorang dari terengganu and sorang lagi dari johor. One chinese and 3 malay. And selalunya eden la jadi orang terakhir bangun dalam bilik dan orang terakhir tidur. Hahaha so tak teruklaaaa kan......

Makan pulak? Hmmm okayy tapi sometimes tak puas hati sebab kuih dia tak manis..... hahahaha *calon pesakit diabetes. Wakakakkaa. Sebabkan darah kelantan mengalir kat badan eden ni, maka terlampau leeee suka manis manis ni. Tambah2 bulan puasa ni....mengharapkan cafe ada jual juadah makanan oghe kelate. Brrrr k duduk matrik, eden jd addicted to kafein. Hahahha so nescafe is my partner now.bukan lagi phone. Bukan lagi mesej dgn someone special...haha heavennyeeeeeee !

Okayylaaa. Story smpai esok pun tak habis. Hahahaha k laaa nak pi cari kuih muih nak buka puasa. Hihi. Selamat berbuka dan menghayati ramadhan ini dgn sbaiknye :) kboiiiiii, assalamualaikum. 

No comments: