nuffnang ads

Saturday, 12 October 2013

4 in 1 :)

Assalamualaikum. ada 4 cerita dalam satu entri. jimat katekooo. hehe. tak menyempat laaa nak update setiap inci yang berlaku dlm hidup ni. Aku suka sangat share hidup aku dengan orang lain. ntah kenapa. haha

#Story satu.
Yang ni hari sebelum hari raya puasa :) semangat bergambo satu roommates. hihi diorg ni laa yang selalu tgk aku tension, menangis, apa2 yang terjadi kat aku,diorg ni tahu. so aku sayang roommates aku ni. syg sngt. si tudung purple namanya byby. budak ganu. and selalunya citarasa kami always same. ahaha kalau aku malas lipat kain, dia pun sama. haha chinese ni namanya lin. banyak taw stok makanan dia. tudung oren ni zue. bdak johor. jap. knapa dah terasa mcm dah update pasal roommates aku ni ekkk??? *amnesia sat*




 cantikkkaaaannn saya!?! HAHAHA *PERASAN*

#Story 2
Ni jamuan raya matrik. haha taktahu nak cerita apa. k masuk matrik baru okay pakai selendang. har har har. lambat kau jemah. hihi




muka letih and kenyang ! hyeahhh :)


#Story 3
Lab storyyyyyyyyyyyy. Ada gaya saintis COMEL tak? har har har. ni last eksperimen for this sem.


result2 eksperimen with my partner, Ms Naqibah Jaafar :)



fokus kaannn saya? haha





yeayy. I'm +ve.
*tetibe kau jemah*





#story 4







ni senamrobikkkkkkkkkk ! geng s12p5 sangattlaaaaaaaaaaaaaaaa best..k taktahu nak story apa. enjoy teh pictures..kboiiiiiiiiiiiiiiii. :)

No comments: