nuffnang ads

Saturday, 12 October 2013

Outing ke Mahkota Parade :)

Assalamualaikum. hihi ini cerita lama. yang 3 bulan lepas. mybe. tapi hanya sempat sekrang iaitu sebelum final semester 1. haha


BLOK B1. TINGKAT 3 WING B :)



*sambil tunggu bas. silakan abaikan muka aku yang mengada tuh ! haha



*fikir rumah taw waktu ni. hehe 









HAAA kiteorg breakfast R&W tawww. ingat nak makan kat food court je. tapi mostly yang niaga kat food court tuh cina, so terpkse laaa sharing sharing fulus untuk mengisi perut pagi2 ni dengan fast food. huhu









Dua lelaki ni kawan kepada kawan. ni lepas tengok wayang. tak silap aku, cerita world war Z. hihi ini outing 1st n last aku pergi Mahkota Parade and Dataran Pahlwan untuk sem 1 sepanjang aku kat matrik. kih kih kih. boleh laaa kan?

=> Matrik ke Makhkota Parade amek masa sejam. so bleh tiduq dulu dalam bas.
=> Outing ni disediakan oleh pihak matrik. So sape yg follow terpkse la outing dr pkul 9 pagi sampai 5 petang. dan seriously mati kutu pergi sana tapi takde duit dalam pokek. HARAP MAKLUM. HAHA

k cukup sampai sini saja cerita outing ni. haha dah bosan. kihkihkih. kboi. assalamualaikum :)

No comments: