nuffnang ads

Wednesday, 5 February 2014

Jariku mula menari..........

Assalamualaikum. ehe lama tak update belog. perghh rindunya. banyak cerita tapi kalau nak cerita, memang berpage page laaa nak bacanya. Hi, my name is farah. Nurfarah Syazana bt Mohamad Sobri. I am a new farah :) Insha Allah. hehe so sebab tu kena kenalkan diri balik. haha okay, ade kesengalan disitu. ~~

Dah masuk bulan Februari. Masih sempatkah lagi untuk aku wish Happy New Year?? Hahaaha takpelah, den wish jugak. Happy new year. Semoga tahun ini lebih baik daripada tahun sebelum2 ni. InshaAllah :) ohyeahh. *kesibukan di matrik menyebabkan jari den tak menyompat nak menari. tsk tsk*

2 BULAN LAGIIIIIIII WEHHHHH !
Apa yang dua bulan. Dua bulan den ade kat matrik. tsk tsk. sedihnya. bila dah rapat, dah sayang, dah apa semua, mesti ade perpisahan. sungguh tak menyesal pilih matrik sebab eden dapat banyak manfaat, dapat kekuatan, dapat sahabat, dapat calon suami. ehh? hahaha seronok sangat kat matrik sampaikan rasa malas nak isi upu. rasa nak belajar kat matrik jeeeeeeeeeeeeee! hahaha


orang yang paling rapat dengan aku. yang faham aku. yang pakai magic kot sebab dia selalu tahu apa kat hati aku ni. so aku memang tak boleh nak berahsia langsung dengan dia -.- haha


roommates ! huhuhu sayang diorang. tsk tsk sedihnya nak pisah. omomomomo takmauuuuuuuuuuu ! k diam.


S12P5
EVEN KITA TAK SERAPAT PRAKTIKUM LAIN,
KORANG TETAP BESTTT :)
TSK TSK T.T



Ni pipah. rapat gila jugak dengan aku. paling rapat macam yana. 
aku sayang kau pipah ! :)


ni muka-muka yang buat gelak tak henti!penghibur di matrik. pengubat rindu kat family. huhuhu 

betul, matrik tak SUSAH. matrik seronok gila! matrik buat kita berat nak tinggalkan dia. matrik buat aku gila! hahaha gila sayang kat diorang diorang ni. k dah speechless. emmmmmmmmm

den stop sampai sini. assalamualaikum ~

No comments: