nuffnang ads

Friday, 5 December 2014

Hai!

Hai assalamualaikum salam sejahtera.
I took a lot of time to write this post. kah! okay, kejadah ber-english bagai pepagi buta ni.
aku mengorek menguis idea dari lubuk otak aku ni. dan sebenarnya aku tak jumpa. so aku main taip je apa yang terlintas kat otak aku yang comels ni. ahaks!

okay, cinta! yang terlintas kat otak aku. sebab apa? sebab kengkawan aku ni sibuk dok pairkan aku dengan semua mamat yang deme berkenan. yang aku macam hmmm okay. just follow but doesnt meant aku okay dengan pe-LEKAT-an antara aku dan mamat2 tuh. hahaha hati mau kental. cis poyo! *tumbuk kit* hahahaha

hati taklah kental mana, gegor jugak jumpa mamat ensem. jadahnyaaaaaa ~~~ hahaha
bila suka mamat A ni...terlebih baik...macam tak kena je bila dengan dia. kah kah! aku ni bukanlah yang bertudung labuh,pakai handsock,puasa sunat tak tinggal,solat jemaah tak tinggal, *tetibe rase rendah diri..hmmmmmm for the first time in my life, aku rasa macam takde konfiden nak minat orang. hahahhaa okay, full stop!


bila suka mamat B, tahu tahu dia non-muslim. omaigad. hahaha iman kau takat mana pun taktahu, ada hati nak ngorat non-muslim. hmm tapi takde yang mustahil. cuma tak mahu cari masalah. kang tak pasai2 dia kena halau dengan family sbb convet islam. huhuhuuu~~~

and ending......
I'm still waiting...
for the right person....

hang tunggulah aku lepaih degree ni luuu.
mati kat aku kena kejor dengan mama sebab nak kawen muda!
kah kah kah.

btw haritu aku mimpi duda anak satu! *gigil*
ada apa2 maksud ke erk?
takde kot.
kot.
kot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mungkin mainan mimpi. *sedapkan hati emmm* hahaha
okay, nak layan balik hindustan aku. amek fefeeling ade suami, boyprens, pndengar, pe-segalanya.
jadahnya hang ni gatai sangat pepagi ni. hahahaa sewel.
okay, good night :)

p/s: aku rindu depe. camni ni?! :(

No comments: