nuffnang ads

Friday, 15 May 2015

Just emotional.

Assalamualaikum. Hai!

Bila dah dekat nak period, usually aku akan emo. Not just me. Every girl. Every women. They will feel it. Haha. Kau buat salah sikit, and then kau akan nampak the other side of me. Haha

Emo takde ubat. Just need to know how to manage it. Yelah, takkan setiap kali emo, kau asyik nak buat naya kat oghang. Tak baikkk tauu. Hi hi hi.

Amende yang buat aku jadi emo?
Opkos sebab perempuan jadi tak ingat dunia , kalah bila berkaitan dengan cinta. I just wondering  macam mana orang tu sakit, and then tak pergi kelas dengan reason, "aku tak larat la weh" TAPIIIII kau boleh pergi makan dengan kekasih hati kau and keluar? Kelako kan. Em. Cinta. Konon. Stop giving excuses. I hate people who like to give a lot of excuses.  Dia macam bila sebab kekasih/balak/mata air/bae, perempuan selalu kalah. Please. Malu.

Aku tak kesah kalau budak pakai tudung bawak bidang 45 nak couple bagai. Tapi bila budak tudung labuh buat macam tu, I feel like 'em sorry, aku dah hilang respect  kat hang'. Sebab apa, sebab kau patutnya jadi contoh untuk budak2 biasa ni. Tapi bila kau buat, means takde beza  kau dengan dia kecuali bab appearance je. So? 😏

Manusia dijadikan kerana untuk dijadikan khalifah. Memegang tanggungjawab yang sama. Memberi ilmu kepada orang yang mendahagakannya.

Btw. Salam takziah. Sedarlah sahabat. Kau kuat untuk istiqamah, maka please kuatkanlah hati kau untuk jauhi cinta yang tak pasti. ☺     

No comments: