nuffnang ads

Tuesday, 5 May 2015

Plan.

Assalamualaikum. Alahai. Asyik dok nengok dok dengaq orang cakap keje offshore best bagai. Terliuq ghase dgn gaji banyak even ade @ masa terhad di darat. Hahaha 😂😂😂

Tak salah kan berangan. Kot kot jadi kenyataan. Perghhh menangis syukur aku nanti. Boleh anto mama abah gi haji umrah travel. Hahaa 😅 sebab dalam plan aku takde niat nak kahwin awal. Tu kot sebab aku dok berangan nak keje kat offshore.    

Plans aku actually habehkan degree aku ni. Pfft semput nak ngabehkan mekanikal engineering ni. 😓 hahaa dah habeh, ingat nak keje 3-4 tahun. Cari experience, then sambung master. Apply lecturer. tp sblum boleh nk kahwin tuh,baik aku keje. Ehe, dpt keje offshore pun takpe. Kot-kot tersangkut dgn mamat oil&gas. Eh! Hahaa,apply lecturer sebab aku ni gadis, mestilah aku nak spent masa untuk laki aku and anak-anak aku nanti. Kah!

Perancangan kan. Tak semuanya menjadi. Kalau dapat, bersukurlah. Kalau tak,mungkin ade hikmahnya. Tapi usaha kena ade. So good luck farah syazana! Mana tau boleh keje offshore petronas ke Qatar ke. Eh. Melampau hahaa.

Kejayaan seiring dengan usaha 💪, in sha Allah dipermudahkan. Amin 😍

No comments: