nuffnang ads

Friday, 24 July 2015

Trust.

Assalamualaikum. Hai!

Biasalah, tengah malam baru nak update. Baru rasa nak taip. Baru rasa nak meluahkan isi hati. ceit. kenapa post ni pasal trust? sebab aku sendiri tak percaya diri sendiri. kalau diri sendiri pun tak percaya, macam mana nak percayakan orang lain. come on, farah.

aku tak tahu kenapa aku tak percaya lelaki. maybe banyak sangat issue pasal lelaki dera isteri. bunuh isteri. jealous terlampau.maybe. semua tu banyak mempengaruhi aku. Ya Allah, hantarlah lelaki yang baik akhlak untukku. Amin! but at same time, aku rasa lelaki pun tak boleh percaya aku? why? sebab aku memang tak boleh percaya. haha!

betullah apa yang selama ni aku belajar. Jauhi zina. kalau kita jauh darinya, kita akan selamat dunia akhirat. tapi itulah. bila namanya manusia. maka cepat lupa. sebab tu, manusia kena selalu diingatkan. okay, i got it! ok. aku kena puasa. puasa dari zina. puasa dari whatsapp lelaki tanpa sebab muhasabah. semoga dipermudahkan. bila si perempuan dan si lelaki berduaan, maka wujudlah orang yang ketiga iaitu syaitan.......

okay.

one day, aku akan percaya diri aku. sekian.

No comments: