nuffnang ads

Tuesday, 18 August 2015

MINDS 15

Assalamualaikum dan salam sejahtera. firstly, tahniah kat adik-adik abang-abang kakak-kakak yang dapat sambung degree. congrate guys! rupanya dah genap setahun aku dalam dunia unversiti ni. banyak lagi benda yang aku tak tahu, yang masih perlu belajar. setahun bukan tempoh kau berlagak menjadi senior. haha! setahun je weh, its nothing. sebab 2 sem melangut kat bilik, menghabiskan duit berjoli, sekarang TER-rajin nak jadi fasilitator iaitu rakan mahasiswa. burn cuti 3 bulan. burn raya sebulan. burn masa dengan family just because MINGGU INDUKSI SISWA 15 :( :( :( haha!

sebab join MINDS ni sebab kak fiqaaaaahhh. kak fiqah pengaruh aku suruh join benda alah ni. memule berat hati jugak la nak join sebab cuti takde. em em. tapi bila dah lelame, nice. kita belajar macam mana nak hormat pandangan orang lain. macam mana kita nak berurusan dengan orang atasan. macam mana nak buat kerja lebih teratur. yang penting kita dapat kawan baru, pengalaman. pasal cuti, dah lama-lama baru okay. dah tak kesah cuti. tapi untuk join next year nya kena fikir dulu. ahahahha sebab hakak nak cuti jugak!


nah hakak payung sikit. haha! actually hakak tak active sport pun. apatah lagi kebudayaan. hahahaha takpelah, at least dapat pengalaman baru. okay.


so pasal join ke tak, tahun depan la tahu ye. sebab rasa macam nak mereput kat rumah je. haha! bila dah masuk tahun 3, mesti sibuk dengan latihan industri pulak. lepastu graduate. pastu kerja. pastu kahwin. eh?! haha! okaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. NAZRUL HAFFIZ GANGGU HAKAK MENAIP. KBAI :* HAHAHA


No comments: