nuffnang ads

Saturday, 24 October 2015

New goals!

Hai. Lamanyaaa tak menaip. Hm macam busy sangat je. Takpelah. Oleh sebab harini rasa macam nak menaip, biarlah daku menaip dengan hati yang tenang. Hihi! Ok, sejak akhir akhir ni aku dikelilingi dengan orang-orang yang sangap travel. Haha 😂😂😂 termasuklah aku. So guys, aku dah buat goals baru. Dalam setahun ada 2 tempat yang aku akan pergi. Tak kesah la dalam negara ke luar negara. Asalkan aku boleh backpacker 😆

Dengan cara ni,mungkin aku lebih menghargai dunia ni. Lebih memahami dunia. Belajar menghargai diri sendiri. Lebih kenal diri sendiri. Mungkin waktu ni boleh terserempak dengan jodoh! Eh! Hahaha

Less than 2 weeks from now,flight aku ke china! Ah eksaitednya! Hihi pegi dengan kekawan baru pulak tu. 😆😆😆

Semoga Allah redha dengan apa yang aku nak buat. Semoga dipermudahkan segala perancangan ini. Hihi. Farah cuba cara baru untuk hilangkan kesunyian. Goodluck farah syazana! Jangan sunyi. Jangan terlampau berharap pada manusia. Bergantunglah pada Allah. Insha Allah,farah syazana.

Goodnight.
24 oktober 2015.

No comments: