nuffnang ads

Saturday, 2 January 2016

Azam 2016.

السلام عليكم. 你好。  Hello. selamat petang.

Happy new year gaisss 😙😙😙 so azam tahun lepas tercapai ke tak? rasanya satu pun tak tercapai sebab? Lack of motivation and target. usaha pun kurang. so how to achieve it without all these things. so terkubur sudah azam 2015. hukhuk.

azam tahun ni, makin matang. mungkin. hihi akan berusaha sampai dapat. sebab dah umur doploh satu and still no money in my own account except duit ptptn and duit belanja abah kasi. okay, shame on you, farah. tak kata orang lain. cuma kata diri sendiri yang selalu boros sampai lupa nak saving. pahtu ada hati nak hidup mewah macam dato vida. eh. hahaha

azam farah syazana untuk 2016! *jeng jeng*
1. buat saving.
For what? umrah. ni target aku. Teringin sangat nak pegi tapi no money. takkan nak harapkan duit mama abah je. so aku akan buat saving utk  umrah.  then,kecemasan. kot2 lah TER-guna banyak duit sampai kering. at least aku ada lagi duit. kes ni, aku kena ikat perut. semoga aku berjaya capai ni!

2. kurangkan shopping online
Susah ni, tapi akan aku usahakan demi umrah and target aku lain 💪😙

3. Learn to know myself better
Diri sendiri pun tak kenal lagi. ada hati nak bercinta. nak kenal orang lain. fokus satu2 farah. okay ✌ belajar lagi ilmu agama,ilmu duniawi.

4. Fokus niaga dan belajar at the same time.
Susah ni, tapi In sha Allah akan tolong aku.

orang nak ketawa, ketawalah. harini dah ada orang ketawakan aku. takpe, aku anggap itu satu kekuatan untuk aku capai itu.  terima kasih kerana mengetawakan aku hari ini, aku akan bawa kejayaan itu nanti. amin 😊

sekian untuk tahun baru.
jumpa post lain pulak. hihihihi

السلام عليكم. 在建。 selamat malam. Bye.

farah syazana.
makin tua, 21 😂

No comments: