nuffnang ads

Friday, 22 July 2016

Proud to be what?

Assalamualaikum, kalau boleh nak hari-hari merapu kat sini. tapi itulah, masa sangat cemburu dengan aku. Tengah taip ni tertengok tarikh hari ni, dah sebulan aku umur 21 tahun but still cannot achieve anything........

Rezeki mungkin bukan sekarang.
Tapi takkan datang kalau tanpa usaha. So nak kata aku usaha,Omaigaddd memang tak sangat pun. Yelah manusia yang lemah macam aku ni, kuat mengeluh je. Try juga nak stop mengeluh sana sini then still doing it until nowww. lalalallalala haha :(

I'm nothing to be proud on 21years old.
Seriously farah syazana? Yup,It's serious. *crying inside*
I need motivation like seriously. Nak bangun payah. Lemau semacam, tak tahu apa yang aku nak sampai sekarang. Betul ke apa yang aku buat? Macam mana kalau aku salah? Macam mana kalau aku tak yakin. Macam mana kalau aku tak bangun-bangun dari "kelemauan" ni........

Umur 21,
Tak ada financial.
Tak boleh buat keputusan sendiri.
Suka memendam.
Gagal.
Selalu down.
Tak yakin.
Malas.

Then fuck myself.
I have nothing to be proud of :(
Good night.....

p/s: aku cuba la post banyak2 dalam blog ni macam dulu :)

No comments: