nuffnang ads

Saturday, 30 July 2016

Result?

Assalamualaikum, result dah keluar guys. Dan sangat teruk! Sangat jatuh.Tapi tak boleh nak marah orang lain, sebab tu hasil  dari usaha kau. Dah kalau kelas pun selalu skip, assignment tak hantar, mood belajar kelaut, kerja grouping buat endah tak endah je, memang itu jela yang aku dapat. But still, alhamdulillah. Atleast tak ada subjek failed. huhuhuhu *budak engineering macam perlu ada satu fail :P* hahhaha

Moga farah syazana semester depan makin rajin,  makin produktif, makin cemerlang, result makin baik. Amin!!!!!! Even setiap sem doa benda yang sama, tapi aku harap sangat aku betul-betul belajar untuk 4 semester yang masih berbaki. In sha Allah, moga dapat graduate tahun 2018. Nak tolong mama abah pulak. Asyik menghabiskan duit makpak je. Hm

Ingat nak kerja haritu, tapi fikir balik. Tak payah lah,mama abah hantar kat sini suruh belajar elok-elok. Dah 4 semester kau main-main, mungkin ini masanya pulak untuk buat kelainan pada diri sendiri, In sha Allah.

Moga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat.Em okaylah, nak tidur. Panas pulak badan lepas minum slimming & detox tea ni hahahaha. Farah nak kurus ni, tak sabar nak tengok hasil :P Nanti aku story pasal diet aku ni. Moga kali ini kuat iman! hahahahahahhaa okbai :*

No comments: