nuffnang ads

Saturday, 31 December 2016

Azam 2017

Assalamualaikum, hewhew  dah nak masuk 2017 dah wehhhh. Haha aku dah buat summary untuk 2016. Ya tuhan, sumpah hidup aku ni hambar. HAHA, so aku nak improve untuk 2017 ni. So maybe azam kali ni lain sikit kut. Kot lah, hahaha. azam 2016 ofkos semua tak tercapai. HAHAHA teruknya. Yelah, mana nak saving nya kalau asyik belanja. Duit keluar lagi banyak dari saving. Aku rasa aku kena start serius dengan saving. Umur bukan bebudak lagi. Huhu


So, saving is a must for 2017. Haha 2016 macam takde saving langsung. Teruk gila rasa. hm hopefully tahun 2017 ni tahun terbaik untuk aku untuk saving, hewhew Ok, azam nombor duaaaa ialah GET FIT. yes, aku nak fit.  


Nak sihat dan kurus. tahun 2016 ni aku asyik makan tidur. kurang exercises. So, CHANGE NOW! huhuhu aku harap aku dikelilingi orang yang nak fit dan fit! hewhew amin. Third is.........


Hehe, Dari tahun tahun lepas lagi nak cari diri sendiri hahaha. Tak nak salah sayang orang dah, Tak nak buka hati kat sesiapa untuk tahun 2017.  Tak nak terlibat dengan relationship. Tak nak ada perasaan sayang kat orang lain. Ha nampak tak broken betul aku tahun ni, hahahhaha! Setakat ni je kut azam aku tahun 2017.  Kang bebanyakk belum tentu boleh buat lagi. haha semoga 2017 lebih fun, lebih bermakna, lebih bahagia, lebih fit! Amin. Kbai, sis kena study untuk final pulak hahaha



No comments: