nuffnang ads

Wednesday, 15 February 2017

Hi,ini kali ke berapa eh aku post ni, hehe macam nak pecah rekod tahun lepas je. Hahaha. Okay untuk post kali ni, aku masih tengah fikir nak taip apa. Huhu tahu-tahu nanti dah panjang lebar post ni, hahaha.oh ye,mungkin boleh cakap pasal progress azam 2017. Masih kabur and tak nampak jalan lagi. 3 azam pun susah nak commit. Haha btw, azam yang ketiga aku boleh jamin. Haha, Aku terpaksa menolak lelaki-lelaki yang hadir dalam hidup aku. Malas nak serabutkan diri.

Okay, disebabkan tahun ni umur aku 22. So aku kena get ready untuk menjawab pelbagai soalan dari makcik pakcik aku which is "Bila nak kahwin". Come on, muda lagi kut. Hahaha cuti semester baru ni pun mama selalu attack aku tanya pasal boyfriend. Ceramah kat aku pasal"Nanti dah kerja,ingat senang ke nak cari?" Oh god, please. Jodoh tu ada. Kalau takde,mungkin Allah dah kasi benda lain untuk aku.

Aku tak faham kenapa orang lain yang nikah muda ni boleh commit dengan tanggungjawab baru. Iaitu jaga lelaki. Haha, aku jaga diri sendiri pun kontang-kanting,keluarga apatah lagi. Huhu mungkin belum tiba masanya aku kut. Okay,husnudzon. Hhehee

Macam mana kita nak terima orang tu? Nak hadap sampai mati. Nak kena terima buruknya sekali.How guys? Haha, apa yang aku nampak selama ni, marriage is a risk. Huhu Aku tak nampak sangat baiknya perkahwinan tu. Sometimes. Yang manisnya bila kita ada partner,padahal banyak lagi yang kita tak nampak. Huhu love not suits me well. I have my own problems with myself. I can't describe what I want. okay, cukuplah membebel pasal ni, hahaha

Menabung and get fit, sedang diusahakan. Tambah-tambah perut ni membuncit dengan comelnya. Hahaha stress aku. Hm kenapa ye perut buncit? haha tu  la, skip lagi exercise,since pergi  program kat Kg Janglau. Hahaha makan banyak woi. Mana tahan ahahahaa. Okaylah, sampai sini aku  merapu. Yelah,bosan takde kelas seharian. Huhu apa aku nak buat lepasni. Aduhai memishang. Dah la hujan, takkan nak tidur lagi hahaha

okboi.

No comments: